Червоне сухе вино Toro Rojo - гармонійний напій з виразними смаковими даними і не менш яскравою ароматикою. При дегустації кожен зможе насолодитися насиченим, оксамитовим смаком в обрамленні полунично-вишневих і джемово ноток. Букет ароматів представлений глибиною фруктових тонів, що є сусідами з прянощами і ягодами. Найкращий варіант подачі цього спиртного - при температурі 16-14 ° C з барбекю, м'ясними закусками (холодними), бужениною і хамоном (іспанська делікатес, який представляє собою свинячий сировялений окіст). У складі вина містяться 2 сорти: Мерло і Темпранільо. Кожен з них, володіючи унікальними характеристиками, привносять в алкоголь оригінальні, незвичайні нотки. Мерло надає витонченість і виражену ароматність, а Темпранільо - зірка серед сортів Іспанії - вишуканість аромату, глибину забарвлення.