Вино переважно подавати до твердих сирів, дрібної дичини, стейку та страв з червоного м'яса.
Міцність (% об.)
12
Об`єм, мл
1000
Смак вина
У вина насичений, щедрий смак з фруктовими та пряними відтінками, приємною насолодою та округлим післясмаком.
Бренд
Cellier d`Or
Умови зберігання
зберігати у темному, прохолодному місці
Тип продукту
вино
Температура подачі
+14..+16 °С
Країна виробництва
Франція
Вид вина
купаж
Термін зберігання товару
1080
Опис
Червоне напівсухе вино — алкогольний напій з винограду, що перебродив, темних сортів. Від аналогів, сухого та солодкого вина, напівсухе відрізняється вмістом цукру від 5 до 25 г на кубічний дециметр. Міцність вина коливається від 9 до 13%.
Відгуки
Схоже, що на цей товар поки немає відгуків. Стань першим, хто залишить свій відгук!