АБК Дніпро першим в Україні отримав ліцензію на виробництво зернового дистиляту та представив перший український крафтовий віскі "Aviator". Оригінальна рецептура, добірний солод і чиста вода з власних свердловин підприємства народжують якісний напій з багатим ароматом та м'яким смаком, що втілює справжній національний дух.
Для виготовлення скроневого напою "Aviator" Aged виробник використовує зерновий дистилят, витриманий у дубових бочках не менше 5 років, чисту воду та цукор. Дворазова дистиляція у мідних перегінних апаратах гарантує чистоту та м'якість смаку напою. Для витримки використовуються бочки з-під бурбона та кріпленого вина. Перед розливом у пляшки з унікальним авторським дизайном фільтрується напій. Скроневий напій рекомендується подавати як дижестив, з льодом, невеликою кількістю води або содовою, а також використовувати для приготування різних коктейлів.