Для виготовлення вина Maison Castel Chardonnay використовувався виноград зі спеціально відібраних терруар. Зібрані на них ягоди Шардоне мають відмінний потенціал і характерними сортовими відтінками тропічних фруктів. Ретельна селекція матеріалу забезпечує провину елегантністю і повноту смаку. Для створення Мезон Кастель, Гранд Резерв Шардоне використовується виключно сік, без шкурок винограду. Майбутнє вино ферментує при температурі + 15-17 ° С, після закінчення процесу воно відпочиває на осаді ще два-три місяці при регулярному перемішуванні. Така технологія надає напою складність і обсяг, тривалість і складні смакові нюанси. Сервірувати його рекомендується до риби, птиці та сирів. Колір Колір вина - солом'яний, з коричневими відблисками. Смак Смак вина об'ємний і свіжий, з делікатними нотками ванілі і довгим післясмаком. Аромат Аромат вина розкривається насиченим букетом відтінків екзотичних фруктів, відчутні нюанси манго, ананаса і підсмаженого хліба. Гастрономічні поєднання Вино рекомендується подати до риби, білого м'яса і добре визріли сирів.