Новинка в асортименті компанії, рожеве ігристе вино, створене з винограду сортів Глера і Піно Неро. Ягоди виростають на виноградниках компанії на вапняно-глинистих ґрунтах. Після закінчення збору врожаю плоди піддаються пресуванню з подальшою традиційної винифікації, яка включає в себе первинну і вторинну ферментацію. Фахівці рекомендують вживати вино як аперитив, а також в парі з рибними стравами, нарізкою з салямі, сирами і легкими десертами.
Давня родовід сім'ї Серена почалася в 1390 році в Венеції. Серед представників родини були важливі політичні діячі, землевласники і навіть майстри по склу. П'єтро Серена - засновник компанії Vinicola Serena - народився в 1839 році в провінції Тревізо. У 1881 році в Крочетта Тревіньяно П'єтро побудував перший лікеро-горілчаний завод, де вино зберігалося і продавалося в дерев'яних бочках. Вже після Першої та Другої світових воєн, третє покоління родини Серена початок розливати свої вина для продажу в скляні бутлі.
Під час керування компанією Адольфо Серена в 1967 році компанія була перенесена в Сусегану. У 70-х роках, коли кермо влади перейшли його синам Жерардо і Джорджіо, для компанії настав час великих змін. У 1987 році компанія почала продавати вино в сталевих бочках. У 90-х Vinicola Serena вклала великий обсяг капіталу і велика кількість ресурсів для початку виробництва вина в кегах, ставши лідером в цій галузі. І до цього дня вина Серена в основному реалізуються в бочках, особливо на італійському ринку.
У 2011 році підприємство відзначило своє 130-річчя і офіційно отримало від торгової палати Тревізо статус "Історичного Товариства Італії".