ТМ "Сто Пудів" пропонує скуштувати готову суміш "Кекси з рисовим борошном". Рисове борошно, яке входить до складу суміші, робить кекси повітряними та легкими, а лимонна цедра робить смак насиченим та яскравішим. Кекси з цитрусовим ароматом гарні у будь-яку пору року. Смачно настільки, що подавати їх можна і до святкового столу.
Спосіб приготування:
У глибоку ємність висипати цукор з окремого пакетика та розтерти його з 175 г м'якого маргарину або вершкового масла. Додати натерту цедру одного невеликого лимона, 3-4 ст.л. лимонного соку і 175 мл води кімнатної температури (використовуйте мірний стаканчик). Перемішати. Готову суміш для випічки "Кекси" висипати в іншу глибоку ємність і, помішуючи, поступово додати маргарин з цукром, лимонним соком і водою. Ретельно перемішати. Викласти паперові формочки для кексів на деко. Столовою ложкою заповнити формочки тістом на половину. При випічці обсяг кексів збільшується. У розігріту до 220 градусів духовку поставити на деко з формочками та випікати при температурі 180-200 градусів протягом 20-25 хвилин.