Сир Новгород-Сіверський Радомер 45%
Культовий сир з великими "глазками". Вперше був зроблений у Нідерландах у 1991 році. Малюнок виходить за рахунок бродіння пропіновокислих бактерій, які формують характерні отвори готового продукту. Разом із датськими технологами фахівці бренду «Новгород-Сіверський» розробили чіткий алгоритм, що забезпечує неповторну структуру та яскраву органолептику українського сиру Радомер.
Смак, аромат, структура
Ніжний, пластичний та однорідний на дотик. У смаку та ароматі яскраво виражені горіх та пряна нота. Сирна база з солодким підтоном і пікантним посмаком підкорює з першого шматочку. Цей сир хочеться нарізати ще!
Використання в кулінарії
У чистому вигляді ідеально поєднується із сухими білими винами та шампанським. Смачний у парі з капучино, лате, чаєм. У сирній тарілці гармонує з медом та виноградом. Як база підходить для соусів та фондю. Чудовий у салатах, канапе, зі свіжими та овочами на грилі.