Брі - це м'який столовий сир, який виготовляється з коров'ячого молока. Назва сиру походить від однойменної французької провінції (розташованої неподалік Парижа), у якій його вперше приготували. Ароматний і ніжний бри вважається одним з найдавніших і найзнаменитіших французьких сирів. М'якуш бри схожий на ніжну текучу масу солом'яного кольору. Цей делікатесний сир має тонкий вершковий смак з м'яким горіховим або грибним ароматом. Цей чудовий зрілий сир здатний ушляхетнити будь-яку страву. Навіть банальний бутерброд бри перетворює на дивовижні ласощі. Приємний фруктовий аромат сиру ідеально підходить для соусів та фондю. Брі відмінно поєднується з фруктами (особливо диней та зеленими яблуками), ягодами, горіхами, овочами та м'ясом. Він є гарною закускою для червоного та білого вина, а також шампанського.