Рис Парбоілд World's rice – оброблені парою зерна рису Жасмін. Обробка пором – спеціальна технологія для підвищення якісних характеристик рису, оскільки при цьому до 80% вітамінів та мінералів, що містяться у висівковій оболонці, зберігаються, а самі зерна стають менш ламкими. Необрушений рис замочують у воді, а потім обробляють гарячою парою під тиском. Після цього зерно сушать та шліфують на високотехнологічному обладнанні. Оброблені зерна рису набувають однорідного янтарно-жовтого відтінку. Жовтий відтінок рису Парбоілд зникає при приготуванні, і він стає білим, як і білий шліфований рис. Час приготування рису становить 20-25 хвилин через те, що зерна після обробки стають твердішими і розварюються повільніше, ніж у звичайного рису. Після приготування зерна Парбоїлда ніколи не злипаються, він залишається смачним та розсипчастим навіть після повторного розігрівання страви. Рис підходить для приготування змішаних страв – паельї, різотто, салатів та супів.