Рис Pere Червоний нешліфований довгозернистий 0.4 кг

Артикул: 2593481
Бренд
Вид
довгозернистий
За способом обробки
нешліфований
Cорт рису
Червоний
Тип пакунку
пластикова банка

Інформація про товар

Бренд
Країна виробництва
Україна
Тип пропозиції
фасований
Вид
довгозернистий
За способом обробки
нешліфований
Cорт рису
Червоний
Вага
400 г.
Тип пакунку
пластикова банка
Жири
7.4 г/100г
Вуглеводи
62.5 г/100г
Білки
15.5 г/100г
Калорійність ккал
380 ккал/100г
Вологість
до 75%
Температура зберігання
0…+25°С
Умови зберігання
СУХЕ ДОБРЕ ВЕНТИЛЬОВАНЕ МІСЦЕ/БЕЗ ПОТРАПЛЯННЯ ПРЯМИХ СОНЯЧНИХ ПРОМЕНІВ/БЕЗ ШКІДНИКІВ
Опис
Червоний рис популярний в Азії. Вирощується він у Таїланді, на півдні Індії, на острові Шрі-Ланка. Європі червоний рис теж відомий, його вирощують в Італії і на півдні Франції в провінції Камарг.

Раніше цей рис вважали бур'яном, тепер його продають в ресторани. Він дуже полюбився французам за сильний горіховий аромат. Підходить як для гарнірів, так і для салатів.

Чому ж він червоний? Пояснюється все просто - цей рис не шліфований, в ньому збережена оболонка, що має червоний колір за рахунок натуральних рослинних пігментів. Червоний пігмент в рисі є потужним антиоксидантом.

У червоному рисі збережено все корисне, що дано рису природою. Клітковина і зародок, в якому міститься маса корисних речовин, збережені.

Червоний рис є хорошим джерелом вітамінів групи В, вітаміну Е, багатий мінеральними речовинами, в тому числі найважливішими макроелементами - залізом і кальцієм.

Важливий червоний рис і для тих, хто контролює свою вагу! Він багатий харчовими волокнами, складними вуглеводами, а жиру містить невелику кількість.

Спосіб приготування: Рис добре промити, додати в підсолену за смаком воду в співвідношенні рису до води 1: 2.5. Довести до кипіння і накрити кришкою. Варити 20-25 хв. на невеликому вогні. Прибрати з вогню, перемішати і накрити кришкою на 10 хв.
Склад
Рис нешліфований довгозернистий червоний

Відгуки

Схоже, що на цей товар поки немає відгуків. Стань першим, хто залишить свій відгук!

Наявність у магазинах