Поєднання сиру та фруктових кислот покращує засвоюваність кальцію та інших корисних речовин.
Малина має протизапальну, антиоксидантну, загальнозміцнюючу дію, сприятливо діє на травну систему, сприяє поліпшенню апетиту, зміцнює стінки судин і серцевий м'яз, позитивно впливає на кровотворення і згортання крові.
У яблуці ідеально поєднуються вітаміни, органічні кислоти, мікро- і макроелементи, натуральний цукор. У яблуках містяться вітаміни С, В1, В2, В6, Р, Е, каротин, калій, залізо, марганець, кальцій, фосфор, йод, пектини, цукри, органічні кислоти. Завдяки високому вмісту заліза регулярне вживання яблук є хорошою профілактикою анемії.