Вишневі вареники SmaCom
Тільки подивіться на цей ідеал української кухні: кожен вареник має оптимальний розмір, вишнева начинка при варінні залишається всередині, вироби не злипаються. Накрити стіл такою стравою і ситно поїсти може кожен: достатньо лише зварити вміст пачки в окропі. Простіше не буває.
Соковиті та солодкі
Тісто з пшеничного борошна вищого ґатунку було попередньо замішане, витримане та розкатане. Кожен вареник ретельно виліплений: начинка із соковитих вишень поміщена в тонкий шар, який візьме рівно стільки вологи, скільки потрібно. Можна їсти із цукром, сметаною, олією.
Заготівля на майбутнє
Підготовлені до варіння напівфабрикатні вироби можуть зберігатись досить довго. А все за рахунок заморожування. Витримуючи низькотемпературний режим, ви можете бути впевнені, що пачка, яку ви дістали з морозилки, порадує чудовими смаковими якостями. Смачного!