Іспанський виробник NaturGreen порадував своїх шанувальників соєвим молоком з сиропом агави і кальцієм. У цьому продукті немає молочного протеїну, лактози, глютену і цукру, завдяки чому молоко ідеально підійде для вегетаріанців, алергіків і прихильників здорового харчування.
Корисні властивості продукту
Основою для створення молока виступають соєві боби, за рахунок чого в ньому міститься велика кількість рослинного білка.
Вапняні водорості забезпечують високий вміст кальцію, який зміцнює кісткові тканини тіла.
Також в складі є сироп агави, він дає ненав’язливий солодкий смак, а також є джерелом цінних мікроелементів.
Соєве молоко від ТМ NaturGreen відрізняється бездоганною якістю, оскільки виробник використовує тільки органічні компоненти.
Крім того, застосовується новітня технологія сушки, в процесі якої соєва паста перетворюється в порошок, а той, у свою чергу при розчиненні у воді перетворюється в молоко.