Гіркий шоколад Lindt Excellence 85%
Плитка шоколаду Lindt – справжній люкс у своєму сегменті. Сортові какао-боби найвищої якості стали основою продукту. Терте какао з'єднують з олією плодів та цукровою пудрою. Варто зауважити, що високий вміст какао робить цю кондитерську продукцію такою, що належить до класу екстрагірких. Відомі ефекти, що викликає кофеїн у складі – розширення судин, підвищення артеріального тиску, зниження рівня холестерину.
Для справжніх гурманів
Гіркий чорний шоколад із приставкою «екстра» – чи не єдиний десерт, який дієтологи не забороняють при скиданні ваги. Звісно ж, у розумних дозах. Він містить мінімум цукру, у смаку простежується помітний гіркий акцент. Посмак терпкий, з легкою кислою нотою. Аромат добре виражений, але ненав'язливий.
Як вживати шоколад
Шоколат'є рекомендують не просто жувати шматочки, але розсмоктувати їх – повільно смакуючи та притискаючи до піднебіння. Так забезпечується не тільки насолода смаком, а й гарне насичення без ризику переїдання. Чаї сортів Ассам, Гекуро та Кімун добре доповнять десерт. Як і еспресо із зерен французького обсмажування.