Limoncello, Di Capri - один з найбільш затребуваних лікарів в сучасному барном мистецтві, який точно стане в нагоді вдома для експериментів у створенні екстравагантних коктейльних міксів.
Лікер Limoncello di Capri - візитна картка регіону, в якому він проводиться. Феноменальний клімат, який створюється жарким сонцем і приємною прохолодою, і вологою навколишнього моря, створює навколо напою запаморочливий ореол, переносячи нас на приємні пляжі острова Капрі.
Старовинний рецепт, який вже давно міг би бути забутий і залишений в трактатах, подарував нам напій, вироблений з виняткового сорту лимонів - Oval of Sorrento (Овал Соренто, якщо переводити в точності). Вирощуються вони виключно на острові, і в процесі формування смаків та ароматів бере участь не тільки сік або цедра, але і шкірка.
Саме верхня частина, що захищає лимон, заливається спиртом і настоюється. Пізніше, туди додають цукор, і потрібну кількість кришталево чистої води, щоб знизити рівень алкоголю, і сформувати потрібну консистенцію.
Подальша процедура емульсіфікаціі проходить машинним способом. За підсумком, в пляшки розливається повністю натуральний напій, що не містить барвників, консервантів та інших штучних елементів.