Сервелат склад: м'ясна сировина 96.6% (свинина знежилована жирна, яловичина знежилована вищого ґатунку, свинина знежилована нежирна), сіль харчова, цукор білий, перець чорний млений, антиоксидант (аскорбінова кислота), стартова культура ( бактеріальний препарат), фіксатор кольору (нітрит натрію)
Президентська склад: м'ясна сировина 97.7% (яловичина вищого ґатунку, філе куряче, сало хребтове) сіль харчова, пряно-ароматична суміш (перець чорний мелений, мускатний горіх мелений), стартова культура (бактериальный препарат), фіксатор кольору (нітрит натрію)
Ловецька Софіївська склад: м'ясна сировина 96.33% (свинина знежилована нежирна, сіль харчова, ароматична суміш (яловичина), вершки, перець чорний), дріжджі, цукор, мальтодекстрин, декстроза, ароматична суміш (ковбаса салямі), глюкоза, харчові фосфати (Е450, Е451, Е452), суміш гідроколлоїдів, фіксатор кольору (нітрит натрію)