Ковбаса Сальчичон Серрано Салямі від Casademont (Іспанія) зроблена з добірної свинини. Це сиров'ялена ковбаса, в процесі приготування якої беруть участь бактерії, що слугують натуральними консервантами, час і спеції.
Кружечки сальчичона в розрізі нагадують салямі та апетитно пахнуть. Насичений неповторний смак справжнього сиров'яленого м'яса доповнений сіллю і перцевими нотами. Ця смачна ковбаса дуже гарна в нарізці та прикрасить собою будь-який святковий стіл. Сиров'ялений продукт зручно брати з собою в подорожі або на пікнік. Це прекрасний інгредієнт для приготування бутербродів. Сальчичон можна використовувати для готування піци, запіканок, різних закусок. Іспанці люблять її використовувати для "тапас", яка є закускою до пива або вина в іспанських барах.