Салямі Fuet Nobleza від виробника Elpozo - іспанська сирокопчена ковбаса, яка виготовляється виключно з свинячого подрібненого м'яса. Цей сорт ковбаси вважається елітним, так як готується продукт в натуральній оболонці, яка в процесі приготування (дозрівання) покривається білим нальотом. Саме білий наліт (цвіль) на салямі Fuet Nobleza Elpozo говорить про правильність умов виробництва і процесі дозрівання. Під час в'ялення ковбаси свинячий фарш, що знаходиться в природній оболонці, поступово всихає, жир потроху плавиться і зволожує м'ясо, ніж захищає його від повного висихання. Так як оболонка має природне походження, вона дозволяє фаршу правильно готуватися, пропускаючи потрібну кількість повітря і вологи. Внаслідок цього на поверхні ковбаси утворюється біла цвіль. Паличка салямі Fuet Nobleza Elpozo досить тонка і довга.
В Іспанії салямі Fuet Nobleza Elpozo прийнято подавати перед подачею обіду. Це робиться для того, щоб розігріти апетит. Салямі Фует виготовляють, строго дотримуючись стародавнього іспанського рецепта. В основі рецепта лежить свиняче нежирне м'ясо, яке беруть від спеціально вирощуваних свинок м'ясної породи. Використання спецій мінімальне - сіль, перець, часник. Нарізають ковбасу салямі тонкими скибочками, щоб краще розкуштувати смак.