Грейпфрут преміум
Перед вами плоди преміальної якості. Вирощені без ГМО цитруси пройшли ретельний відбір, перш ніж потрапити на прилавок. Грейпфрут чудовий за смаком: у ньому органічно поєдналися солодкі, кислі, гіркі та терпкі ноти, що надає цитрусу особливої пікантності.
Малокалорійний продукт
Серед фруктів грейпфрут став чемпіоном у категорії низькокалорійної їжі: 100 г продукту дають 42 ккал, за рахунок чого він аргументовано посідає своє місце в меню ПП та усіляких дієтах. Але варто пам'ятати, що велика кількість цитрусу здатна спровокувати рецидиви хвороб системи ШКТ, нирок та печінки. При дозованому вживанні безпечний та дає максимальну користь.
Застосування у кулінарії
Смузі, лимонад, цукати, мармелад, салат – цей перелік можна продовжувати довго. Універсальний у приготуванні цитрус сподобається любителям пікантних поєднань та екзотичних рішень. Маленький лайфхак: якщо хочете зменшити гіркоту, заберіть плівку, залишивши лише м'якуш плоду.