Закваска Good Food Йогурт бактеріальна суха 2x1 г

Артикул: 2611406
Бренд
Тип
суха закваска
Смак наповнювача
без смакового наповнювача
Кількість в упаковці
2 шт.
Жирність
0%

Інформація про товар

Бренд
Тип
суха закваска
Смак наповнювача
без смакового наповнювача
Вага
2 г.
Кількість в упаковці
2 шт.
Жирність
0%
Спосіб приготування
Підігрійте молоко до температури +38-42°C. Щоб перевірити температуру без термометра, капніть краплю молока на зап'ястя, воно повинно бути майже гарячим, але не обпікати шкіру. Якщо ви використовуєте домашнє молоко або пастеризоване - прокип'ятіть його і остудіть до зазначеної температури. Додайте закваску в молоко і перемішайте ложкою. Ложку і посуд для приготування бажано обдати окропом. Загорніть каструлю / банку в теплу ковдру (не тонку). Або ж використовуйте мультиварку чи йогуртницю відповідно до інструкції. Залиште молоко ферментуватись. Час ферментації для 1 літра - 8-12 годин. Для 3 літрів - 12-20 годин. Готовий йогурт має бути густим. Якщо після 8-12 годин йогурт не загус: Якщо він теплий, залиште його ферментуватися ще 2 години і знову перевірте готовність та густоту. Якщо охолов, підігрійте його, додавши гараче молоко, зануривши каструлю в гарячу воду або в духовці при t 40-50 °C. Потім знову укутайте в ковдру і залиште на 3-4 години. Покладіть йогурт у холодильник для охолодження на 5-8 годин. У холодильнику йогурт дозріє і стане густішим на 10-15%. Наявність невеликої кількості сироватки - є нормою. Вона зникне при дозріванні йогурту в холодильнику. Після дозрівання в вашому пробіотичному йогурті повинна стояти ложка. Зберігайте його в холодильнику не більше 5 днів. Саме стільки живуть корисні бактерії в йогурті.
Пакунок
Tetra-пак
Жири
0 г/100г
Вуглеводи
93 г/100г
Білки
2 г/100г
Калорійність ккал
395 ккал/100г
Вологість
85 до, %
Температура зберігання
+6 до,ºC
Опис
Закваска GOODFOOD відрізняється від класичного йогурту тим, що додатково збагачена ацидофільною бактерією. А це означає: Корисні бактерії легко розмножуються в молоці - в наслідок чого йогурт швидко сквашується Покращується травлення і зміцнюється імунітет Можливий канцерогенний вплив з іншої їжі, токсинів і консервантів нейтралізуються йогуртом в процесі травлення.
До складу домашнього йогурту входять тільки молоко і корисні бактерії із закваски. 250 мл йогурту з закваски це: 25% денної норми вітамінів К, Е, С, Н, Р для міцного імунітету 50% денної норми вітамінів А, В1, В2, В5, В6, В7, В9, В12 для хорошої роботи мозку і міцних нервів 50% денної норми кальцію, фосфору, магнію, заліза і цинку – для міцного скелета і здорової шкіри.
З 1 закваски виходить від 1-го до 3-х літрів йогурту. Зберігається домашній йогурт в холодильнику до 5 днів. Спробувавши йогурти із нашими заквасками, ви знайдете для себе ще більше причини готувати цю корисну смакоту вдома.
Склад
Лактоза, 3 види живих бактерій: lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, lactobacillus acidophilus, streptococcus salivarius subsp. thermophilus

Відгуки

Схоже, що на цей товар поки немає відгуків. Стань першим, хто залишить свій відгук!

Наявність у магазинах

Інші категорії ТМ Good Food