Яблуко Голден Делішес
Яскраве, соковите, солодке – це яблуко вже понад 120 років не втрачає популярності та утримує свої позиції в європейському топі. М'якуш з приємним карамельним ароматом та присмаком дині має соковиту структуру та кремовий колір. Цей десертний сорт високо оцінять ласуни, які відмовилися від цукру.
Джерело заліза
Хоча яблуко і не є рекордсменом за вмістом цього мікроелементу, факт залишається незмінним: у яблуку багато заліза. Особливо у сушеному. Для гемоглобіну ця речовина життєво необхідна, адже тільки з оптимальним вмістом заліза в крові зможуть формуватися здорові еритроцити, що правильно функціонують.
Максимум кулінарних опцій
Яблучне повидло, смузі з петрушкою, повітряна шарлотка, м'ясо під соусом зі стиглих фруктів… Смачно, корисно та легко у приготуванні. Яблуко після термічної обробки зберігає зручну для вживання структуру та свої смакові якості. Блендер легко подрібнить його у сирому вигляді. Використовуйте голден Делішес як головний інгредієнт своїх кулінарних шедеврів.