Купажований шотландський віскі Sir Edwards готують методом потрійної дистиляції (перегонки), що забезпечує особливо м'який смак. «Сер Едвардс» випускає дочірня компанія, що входить до складу корпорації Barndinet, яка виникла в 1857 році, засновник - Поль Бардін, заповзятливий комерсант, що задався метою отримати нові сорти елітного алкоголю. Виробництво віскі було черговим етапом розширення асортименту. Дистиляція проходила в Шотландії на власному заводі сім'ї Бардіна. Закономірним результатом зусиль стало народження віскі «Сер Едвардс». До теперішнього часу виробництво дистилятів делеговано іншим винокурня, а в стінах заводу привезений віскі витримують і купажируют. Технологія, заснована на традиційних методах виготовлення напою, не змінюється більше 150 років.