Чудовий ірландський віскі Jameson Crested не тільки прекрасний на смак, але має свою особливу історію виникнення. Спочатку, винокурні передавали віскі в бочках посередникам, які займалися його бутилюванням, маркуванням і безпосереднім збутом. При такому розкладі, посередники постійно вдавалися до хитрощів у вигляді розведення віскі водою, що збільшувало кількість проданих пляшок і прибуток, але значно впливало на якість продукції. Саме винокурня Bow Street Distillery першою прийняла рішення про те, що бутилювання слід здійснювати на виробництві, що дозволить уникнути махінацій мисливців за доходами. Відображенням цього рішення і виступає Jameson Crested. Дозрівання цього чудового віскі відбувається в бочках, які раніше використовувалися для шеррі. М'який і насичений смак віскі отримує завдяки потрійної дистиляції.