Для виробництва благородного віскі "Gentleman Jack" класу Люкс використовуються тільки добірні інгредієнти - ячмінний солод, кукурудза, жито і джерельна вода кришталевої чистоти, без домішок небажаних елементів. Після завершення бродіння і процесу перегонки віскі по краплі проганяється через фільтр довжиною три метри, заповнений кленовим вугіллям. Після цього напій поміщається в нові обпалені бочки з білого американського дуба. Витримка триває кілька років, за час яких віскі знаходить свій разюче м'який смак і насичений бурштиновий колір. Фільтрація здійснюється двічі за допомогою деревного вугілля - до розливу у бочки і після витримки, перед бутилюванням. Подвійна фільтрація забезпечує віскі солодкуватий м'який смак, що відрізняє його, наприклад, від "Black Label".