Abtei Himmerod Riesling Alkoholfrei - безалкогольне вино (менше 0,5% алкоголю), при виготовленні якого використовується дуже ніжний процес вакуумного видалення спирту, який дозволяє уникнути погіршення смаку, наскільки це можливо. Рислінг для виготовлення вина збирається вручну в Мозелі з виноградників з темної мінерально-шиферної грунтом. Висновок алкоголю відбувається в вакуумі. Цей метод більш м'який, ніж інші, і дозволяє дуже делікатно видалити спирт при температурі нижче 30 ° C, і, отже, не виникає погіршення смаку. Вино нагрівають до 29 ° C, поки спирт не досягне точки кипіння і не випарується. Цей процес займає всього кілька хвилин і тому дуже ефективний. Система управляється комп'ютером і забезпечує оптимальне і точне видалення алкоголю. Потенціал зберігання вина становить 2 роки.