Camembert - яскраве, соковите, насичене фруктове вино, яке виробляється в виноробному господарстві Gourmet Pere & Fils. Виноград двох сортів - Сіра і Марселан, з якого виготовляється вино, вирощується в регіоні Лангедок-Руссільон, на півдні Франції. Сіра, дарує провину багаті тони чорних фруктів, а Марселан надає вину глибокий колір і характерну таніну структуру. Кожен сорт винограду вініфіціруют окремо один від одного. Спочатку проводиться тривала мацерація на шкірці, а потім алкогольна ферментація в сталевих резервуарах при контрольованій температурі і яблучно-молочне бродіння. В результаті на світ народжується Пітко, гармонійне вино "Камамбер", яке стане прекрасним супроводом всієї трапези, а особливо добре поєднується з сирами.