Champs des Grappes – переклад із французького «поля виноградників». Червоне сортове вино без витримки. Після збору врожаю та пресування проходить тривала мацерація, для максимального вилучення кольору, трав'янистих та фруктових відтінків та зниження гострих танінів. Потім слідує повільне тривале бродіння при нижчих температурах. Темно-червоний колір із фіолетовими відтінками. У яскравому типовому сортовому ароматі ноти фіалки, ожини, чорниці та чорної смородини. Димові та перцеві тони. Температура: 17-18°С. Вино готове для вживання, можна зберігати до 3 років. Добре поєднується зі свинячою ковбасою, свинячими реберцями з соусом барбекю, вирізкою ягняти запеченою в скоринці розмарину. Ідеально зі стравою французької кухні Кассуле, що представляє м'ясну, овочеву, бобову (червону квасолю) гарячу страву.