Три сорти винограду культивують на легких піщаних та кам'янистих ґрунтах. Урожай після збору сортується, пресується і поміщається безпосередньо в сталеві резервуари для ферментації, що триває 8-10 днів з щоденним подвійним перекачуванням. Перемішування бродячого сусла проходить з метою підняти осад, що скупчився на дні чана. Батонаж сприяє збільшенню складності, гнучкості та жирності вина. Після алкогольної ферментації слід яблучно-молочна (малоктична). Родовий маєток сім'ї Гійо/Famille Guillot було створено у 1911 році. У Божоле/Beaujolais у Вільє-Моргон/Villié-Morgon компанія виробляє вина Божоле/Beaujolais; у Бургундії в Жевре-Шамберен/Gevrey Chambertin компанія виробляє вино «Gevrey Chambertin» та бургундські білі вина; у регіоні Лангедок/Languedoc в Ле Келар/Le Cailar (департамент Гард/Gard) компанія виробляє вина «Costieres de Nîmes» та Vins-de-Pays (місцеві ординарні вина). Вина, що випускаються, нагороджуються медалями на національних та міжнародних конкурсах.