Технологія пропарювання рису дозволяє зберегти до 80% корисних речовин, що містяться у висівках. Піддаючи такій процедурі зерно, виробник приділяє увагу цінності продукту, що залишається практично незмінною. Пропарена довгозерниста крупа багата вітамінами груп B і E, а також мікроелементами (залізо, фосфор, цинк, калій, магній).
Одним із етапів підготовки крупи до фасування стало шліфування. Воно дозволяє зняти лушпиння, при цьому зернятка стають однаковими за кольором і розміром. Далі відбирають браковані – темні чи з плямами. Пройшовши через цей процес, крупа буде зберігатися довше, а органам шлунково-кишкового тракту буде простіше впоратися з її перетравленням.
Рис досить універсальний у кулінарному застосуванні. Отримати вишуканий смак плову чи каші можна, вибравши правильне зерно. Ним і є довгоозернистий пропарений рис. Він добре вбирає олію, що стало обов'язковою умовою для згаданих вище страв. Наприкінці така крупа не перетвориться на злиплу масу, що також важливо.
Схоже, що на цей товар поки немає відгуків. Стань першим, хто залишить свій відгук!
Інші категорії ТМ Varto