Вареники з картоплею
Вареники власного виробництва на вагу вже підготовані до варіння. Тісто замісили, розподілили на однакові порції і обернули у нього картопляну начинку. Варити продукт дуже просто: помістіть вареники в киплячу воду, помішуйте протягом 7-8 хвилин, поки вони не спливуть. Після цього дайте їм трохи постояти, дістаньте із води та заправте сметаною. Смачного!
Класична українська кухня
Один із культових символів української кухні, що не залишить байдужим нікого. Ніжне та пластичне тісто із пшеничного борошна стало ідеальною оболонкою: воно не рветься, пропускає вологу у необхідній кількості, не дає картоплі випасти. Сама ж начинка зроблена з добірних овочів, що були перетворені на пюре. Тільки найкращі складові для ідеального смаку.
Заморожений напівфабрикат
Більше не буде проблем із вибором меню, адже в морозилці на вас чекає вже майже готовий продукт. За рахунок заморозки, якої зазнали вареники, вони можуть зберігатися до півроку в умовах низькотемпературного режиму.