Заморожені вареники ММО
Перед вами продукт-напівфабрикат. Вареники з картоплею та печінкою практично повністю готові за рахунок етапів, пройдених на виробництві: заміс тіста, вибір начинки, ліплення та заморожування. Як приємний бонус – величезна економія часу. Зменшіть час перебування на кухні до мінімуму!
Картопля з печінкою
Класичне поєднання інгредієнтів, що дозволяє повністю відчути смак української кухні. Печінка з картоплею у вигляді пюре формують порційно в однакові кульки, які обертають тонке пластичне тісто. Воно злегка вбирає вологу, щоб дати кожному виробу зваритися. При цьому начинка залишається на місці. А ви отримуєте ідеальні однакові за розміром вареники.
Секрети приготування
Підготуйте окріп. Коли вареники вже опиняться в ньому, не забувайте помішувати вміст – так ви не дасте їм злипнутись між собою або прикріпитися до дна ємності. Як тільки вони спливуть нагору, засікайте ще 7-8 хвилин – цей час потрібен для остаточної кондиції. Вуаля, можна подавати на стіл!