З готовою борошняною сумішшю для випічки "Празький торт" приготування цього смачного десерту займає лише 30 хвилин! При цьому шоколадний смак та легкість у приготуванні не залишать байдужим нікого.
Спосіб приготування:
Суміш із пакета висипати в глибоку ємність. Додати ванілін. Поступово додати 100 мл теплої води та 200 мл кефіру. Ретельно перемішати та дати постояти 15 хвилин. Тісто за консистенцією має бути як сметана. Форму для випікання (бажано роз'ємну) змастити олією та вилити тісто. У розігріту до 200 градусів духовку поставити форму з тістом і випікати при температурі 170-180 градусів до готовності (приблизно 35-40 хвилин). Готовий тортик остудити. Розрізати на 2-3 коржі та змастити кремом. Зверху торт прикрасити глазур'ю та дати постояти кілька годин.