Використовуючи готову суміш для випічки "Медовик" від ТМ "Сто Пудів", приготування торта стало швидко і просто. Потрібно лише змішати всі інгредієнти, які йдуть в упаковці і медовик готовий!
Спосіб приготування:
Цукор, мед, вершкове масло покласти в глибоку ємність та поставити на «водяну баню» . Ретельно перемішувати до повного розчинення всіх інгредієнтів. Готову суміш з паперового пакету висипати в глибоку ємність, перемішати. В суху суміш поступово вливаємо розтоплені цукор, мед, вершкове масло та 150 мл води. Замісити м’яке тісто. Обернути в харчову плівку і поставити в холодильник на 20 хвилин. Викласти тісто на поверхню, посипану борошном. Розділити тісто на 5 рівних частин та розкатати кожну з них товщиною 3-4мм. Форму коржів вибрати за бажанням. Розігріти духову шафу до 180°С. Випікати коржі на деко, попередньо присипаним борошном, протягом 6-7 хвилин. Готові коржі змастити кремом та дати постояти.
Спосіб приготування крему:
1 варіант – обережно ложкою перемішати 100 г цукрової пудри та 0,5 л сметани.
2 варіант – 380 г згущеного молока та 200 г вершкового масла збити міксером.