У прохолодному місці без попадання прямих сонячних променів.
Опис
Король блакитних сирів, визрівав щонайменше 4 місяці в карстових печерах Рокфор-сюр-Сульзон. Виготовляється з непастеризованого овечого молока. Повножирний, інтенсивного смаку і помірної солоності, з високим вмістом кальцію. У поперечному перерізі сиру видно канали з блакитною цвіллю. З характерним смаком та ароматом, що стає сильнішим у міру дозрівання сиру. Перед подачею рекомендується потримати сир при кімнатній температурі не менше 30 хвилин.
Склад
Молоко овече, сіль харчова, закваска бактеріальна (мезофільні і термофільні кисломолочні мікроорганізми), фермент тваринного походження, блакитна цвіль (penicillium roqueforti).
Відгуки
Схоже, що на цей товар поки немає відгуків. Стань першим, хто залишить свій відгук!