У прохолодному місці без попадання прямих сонячних променів.
Опис
Рокамадур - французький сир з козячого молока зі скоринкою із природної цвілі. Для виробництва сиру використовують козяче молоко, яке збирають протягом дня від двох надоїв. Протягом наступної доби молоку дають скиснути, потім зливають сироватку і розкладають в круглі форми.
Залежно від терміну дозрівання, м'якоть Рокамадура має різні відтінки - від білого до темно-бежевого. Сир має легкий запах козячого молока і пікантний смак. Молодий Рокамадур шестиденної витримки має злегка кислувату м'якоть з ніжним горіховим смаком. Після 3-4-тижневої витримки сир стає гострішим.
Склад
Молоко козяче, сичужний фермент тваринного походження, молокозсідальний ферментний препарат тваринного походження, сіль.
Відгуки
Схоже, що на цей товар поки немає відгуків. Стань першим, хто залишить свій відгук!