Сир Щедра Околиця Кашкавал Бессарабський

Артикул: 2623547
Бренд
Тип продукції
натуральний сир
Тип сиру
твердий
Вид сировини
коров'яче молоко
Жирність (%)
50

Інформація про товар

Бренд
Країна виробництва
Україна
Тип пропозиції
вагові
Тип продукції
натуральний сир
Тип сиру
твердий
Вид сировини
коров'яче молоко
Особливий сорт
фірмовий
Жирність (%)
50
Добавки
без добавок
Вміст лактози
з лактозою
Тип фасування
брикет
Спеціальне призначення
універсальні
Тип пакування
харчова плівка
Опис
Кашкав Бессарабський - витяжний напівтвердий сир. Поверхня його гладка однорідна, без отворів та плям, текстура – ​​м'яка, рівного солом'яного кольору. У ньому є легка гострина і кислинка за рахунок того, що сир виготовляється методом витягування сирного тіста. Має щільну консистенцію та приємний вершково-молочний смак, з віком гострота наростає. Кашкавал виготовляється зі свіжого коров'ячого молока без добавок, зі спеціальною селекціонованою бактеріальною закваскою, у якій мікроорганізми перебувають у певному співвідношенні. Своїм корінням виготовлення Кашкавала сягає давніх балканських традицій. Неперевершеними майстрами виробництва Кашкавала вважаються каракачани - етнічна група, що живе в горах Болгарії та Греції. Завдяки ніжному смаку, Кашкавал чудово підходить для подачі у складі сирних тарілок, використовується в різноманітних салатах, закусках, ним посипають макарони та піцу, він добре плавиться за високої температури. Смажений Кашкавал (болг. «кашкавал пане») у пануванні вживають з вином або пивом, особливо добре поєднується цей сир із молодими червоними винами, такими як Мерло, Каберне, Сапераві. Кашував багатий на цінні поживні речовини.

Відгуки

Схоже, що на цей товар поки немає відгуків. Стань першим, хто залишить свій відгук!

Наявність у магазинах