Сир Rokiskio Gojus Пармезан твердий 40%

Артикул: 353081
Бренд
Тип продукції
натуральний сир
Тип сиру
твердий
Вид сировини
коров'яче молоко
Жирність (%)
40

Інформація про товар

Бренд
Країна виробництва
Литва
Тип пропозиції
вагові
Тип продукції
натуральний сир
Тип сиру
твердий
Вид сировини
коров'яче молоко
Особливий сорт
пармезан
Жирність (%)
40
Добавки
без добавок
Вміст лактози
з лактозою
Тип фасування
брикет
Спеціальне призначення
універсальні
Тип пакування
харчова плівка
Вуглеводи
16,6 г/ 100 г
Калорійність ккал
262 ккал/100г
Температура зберігання
+2..+6 ºC
Умови зберігання
У прохолодному місці без попадання прямих сонячних променів.
Опис

Пармезан Rokiskio Gojus

Серед твердих сирів пармезан заслужено займає одне з провідних місць. Цей сорт сиру на слуху у всіх, не лише поціновувачів. Назва захищена за стандартом DOP (категорією походження). Цікавим є факт, що початкова назва сиру – парміджано. А слово «пармезан» стало адаптивною альтернативою, яка прийшла від французів, що популяризували цей сорт не менше, ніж італійці.

Особлива рецептура

Довге визрівання (від 1 до 3 років) забезпечує особливу ламку текстуру. Ознака гарного пармезану – край, що розпадається на дрібні крихти при нарізанні. Для одного кілограму продукту потрібно 16 л молока. Через рік витримки сиророби перевіряють якість. Якщо вона не відповідає чітко визначеним стандартам, на продукт ставиться тавро. Це потрібно для того, аби мати змогу продати його, але не під ім'ям пармезану – адже кінцевий результат все ж трохи інший.

Найкращий додаток до пасти

Будь-яка паста може стати ще кращою, якщо притрусити її крихтою парміджано. Те ж саме стосується піци, салатів і супів. Сир добрий і соло: волоські горіхи та скибочки груші лише підкреслять його вишуканий смак.
Склад
Пастеризоване коров'яче молоко, сіль, затверджувач (хлорид кальцію), закваски, загущувач, барвник (аннато) .

Відгуки

Схоже, що на цей товар поки немає відгуків. Стань першим, хто залишить свій відгук!

Наявність у магазинах

Інші категорії ТМ Rokiskio