Сир Albeniz Cheddar 45% 85 г

Артикул: 2614130
моцарелла
чеддер
фірмовий
емментал
Бренд
Тип продукції
натуральний сир
Тип сиру
твердий
Вид сировини
коров'яче молоко
Жирність (%)
45

Інформація про товар

Бренд
Країна виробництва
Іспанія
Тип пропозиції
фасовані
Тип продукції
натуральний сир
Тип сиру
твердий
Вид сировини
коров'яче молоко
Особливий сорт
чеддер
Жирність (%)
45
Добавки
без добавок
Вміст лактози
з лактозою
Тип фасування
порція
Спеціальне призначення
універсальні
Тип пакування
лоток
Вага
85 г.
Жири
32 г/ 100 г
Вуглеводи
1 г/100 г
Білки
26 г/ 100 г
Калорійність ккал
392 ккал, 1628 кДж/100г
Температура зберігання
+3…+8 ºC
Умови зберігання
У прохолодному місці без попадання прямих сонячних променів.
Опис
Чеддер – це, мабуть, найзнаменитіший з англійських сирів. Це класичний твердий сир з пастеризованого коров'ячого молока з щільною текстурою, що кришиться, має блідо-жовтий колір тіста. Деякі фермери підфарбовують Чеддер натуральним барвником аннато, так виходить червоний Чеддер (глибоко-жовтогарячий колір). Смак чеддера – вершковий, гострий з легкою кислинкою та приємним горіховим післясмаком. Як і інші тверді сорти сиру, Чеддер можна вживати як самостійно, так і як компонент та родзинки у різних стравах (піца, супи, сендвічі, жюльєни тощо). Технологія виробництва сиру Чеддер включає особливий етап, який отримав назву чеддеризації. Ця процедура характерна для більшості англійських сортів сиру і полягає в нарізанні сирного тіста на пласти і перекладанні їх один на одного протягом тривалого часу. Чеддеризація дозволяє досягти потрібного рівня кислотності сирного тіста (pH 5.6), а також забезпечує йому особливу щільність та консистенцію (пласти Чеддера отримують текстуру вареної курячої грудки після чеддеризації).
Склад
Молоко, сіль, кисломолочні бактерії, Реннет, сичужний фермент, кальцій-хлорид, аннато (Е160а).

Відгуки

Схоже, що на цей товар поки немає відгуків. Стань першим, хто залишить свій відгук!

Наявність у магазинах