Свинячий маринований шашлик стане королем вечірки серед страв святкового столу. Якщо друзі кличуть на барбекю – це найкращий варіант догодити всім. Продається вже у попередньо замаринованому вигляді, за рахунок чого суттєво економить ваш час. Залишилось лише приготувати на вогні!
Добірне свиняче м'ясо
Для шашлику обрали м'ясо, яке містить мінімум жиру та прожилок – з нього виходить соковита та смачна страва. Цинк та магній, що містяться у свинині, допоможуть відрегулювати процеси роботи серцево-судинної системи. Варто віддати перевагу менш жирним частинам і обмежити вживання, якщо спостерігаються проблеми із ШКТ.
Секрети гарного шашлику
Щільно укладайте шампури з нанизаними шматочками. Спочатку потрібно перевертати їх через 3-5 хвилин, даючи м'ясу покритися скоринкою. Далі слід трохи прискорити процес: перевертайте кожні 2-3 хвилини. Так буде досягнуто рівномірне прожарювання та вражаюча соковитість.