Сьомга з головою охолоджена
Навіть якщо ви живете далеко від моря, є можливість насолодитися його дарами. Беріть охолоджену сьомгу – і легко зробите смачну вечерю. Ціла рибка при подачі виглядає екзотично і викликає апетит.
Мінеральний склад
Варто зауважити, що ця червона риба досить калорійна, якщо порівнювати зі схожим на неї лососем. За рахунок цього продукт має відмінну здатність насичувати, а ще це свідчить про високий вміст корисних речовин. Серед них величезна кількість Омега-3, ціла низка вітамінів (А, В, D, С, РР, Н), вражаючі запаси фосфору, цинку, йоду, магнію, кальцію, фтору. Справжня знахідка!
Застосування червоної риби
У кулінарії сьомга майже скрізьі: її варять у супах, запікають у фользі, смажать на сковороді та грилі, готують на пару. Ніжне філе швидко приходить до готовності – від 10 до 30 хвилин, залежно від обраного способу приготування та температури. Смакує у тандемі з лимоном, вершковим соусом, травами.