Довгозернистий чорний рис Pere
Ексклюзивний сорт чорного рису потребує особливих умов вирощування. Однорічна культура, скрупульозний обробіток, акуратний збір – все це формує основу високоякісного продукту. Крупа містить більше корисних речовин, аніж її білий аналог. Важливе правильне приготування, аби не втратити левову частку мікроелементів, що позитивно впливають на здоров'я.
Користь нешліфованого рису
Кожен, хто цікавиться здоровим харчуванням, підтвердить, що нешліфовані види рису набагато корисніші за оброблені. Вся суть в оболонці висівок, якими вкрите зерно. Позбувшись її, виробник залишає один крохмаль, а клітковину прибирає. Якщо немає проблем із переварюванням їжі, краще віддати перевагу нешліфованому рису.
Гарнір та інгредієнт страв
Чорний рис досить швидко приходить до стану готовності, за рахунок чого приготування їжі з нього не відрізняється особливою складністю. Головне – не варити довго. Попереднє замочування на ніч прискорює процес. Подавати можна як гарнір з креветками, м'ясом, рибою, овочами. Супам та салатам гарантовані екзотичний зовнішній вигляд та вишуканий смак.