Равіолі Хуторок по-сибірськи
Справжні равіолі – маленькі, соковиті, смачні. Ситний обід, який кожен може приготувати швидко, вже чекає у морозилці. За рахунок невеликого розміру такі вироби варяться за лічені хвилини. Маленький секрет: помішуйте їх у окропі – і злипання равіолі не загрожує.
Добірні інгредієнти
Щоб ви могли насолодитися смаком равіолі вдома, виробник використав найкращі складові для страви. Тісто зроблено з пшеничного борошна вищого гатунку: воно розкачане тонким шаром, тому оболонка кожного виробу пластична і ніжна. Для начинки використали курячий фарш із цибулею, за рахунок чого вона буде соковитою та без великої кількості жиру.
Заморожений формат
Готування більше не займає багато часу: заморожений напівфабрикат вже підготували для вас заздалегідь. Залишається тільки зварити чи підсмажити. У морозилці пачка равіолі може зберігатися досить довго. Справжня знахідка, коли у пріоритеті смак та швидкість приготування.