У яблуці ідеально поєднуються вітаміни, органічні кислоти, мікро- і макроелементи, натуральний цукор. У яблуках містяться вітаміни С, В1, В2, В6, Р, Е, каротин, калій, залізо, марганець, кальцій, фосфор, йод, пектини, цукри, органічні кислоти. Завдяки високому вмісту заліза регулярне вживання яблук є хорошою профілактикою анемії.
За змістом бета-каротину манго перевершує навіть моркву, тому манго - прекрасний засіб для заповнення дефіциту вітаміну А, збереження гостроти зору. М'якоть манго багата вітамінами групи В, що робить її корисною для зміцнення нервової системи. Плодова кислота манго стимулює травлення, діяльність нирок і кишечника. Плоди манго вирощені в природних умовах, насичені сонцем і дбайливо зібрані. За рахунок способу обробки грунту і дерев з використанням лише натуральних добрив, в кожному фрукті вдається зберегти максимум користі і смаку для вашого малюка.