У яблуці ідеально поєднуються вітаміни, органічні кислоти, мікро- і макроелементи, натуральний цукор. У яблуках містяться вітаміни С, В1, В2, В6, Р, Е, каротин, калій, залізо, марганець, кальцій, фосфор, йод, пектини, цукри, органічні кислоти. Завдяки високому вмісту заліза регулярне вживання яблук є хорошою профілактикою анемії.
Абрикос містить багато цукрів, органічних кислот, калію, вітаміни В1, В2, С, каротин. Абрикоси багаті пектинові речовини, які пригнічують в кишечнику активність шкідливої мікрофлори, зв'язують і виводять з організму токсичні речовини і метали. Вершки містять велику кількість легкозасвоюваного молочного жиру. Вони багаті на вітамін А, залізом і кальцієм, необхідним для розвитку кісткової тканини.