Борошно пшеничне першого сорту, сироп інвертний (глюкозно-фруктозний сироп, глюкоза, цукор), пудра цукрова, борошно житнє обдирне, цукор, жир рослинний (пальмова олія), розпушувач тіста гідрокарбонат амонію, повидло яблучне (пюре яблучне, цукор, консервант бензоат натрію), розпушувачі тіста: гідрокарбонат натрію, пірофосфат натрію, емульгатор лецитин соєвий, ароматизатори, кориця мелена, коріандр мелений, консервант cорбат калію, сіль кухонна, регулятор кислотності молочна кислота, загущувачі харчові: гуміарабік, пектин: імбир мелений, поліпшувач хлібопекарський (емульгатор стеароїл-2-лактилат натрію, ферментні білки (амілаза, ліпаза) стандартизовані борошном пшеничним та крохмалем (кукурудзяним та пшеничним), емульгатор ефіри моно- та диацетилвинної кислоти моно- та дигліцеридів жирних кислот, антизлежувачі: карбонат кальцію, фосфати кальцію, діоксид кремнію), регулятор кислотності кислота лимонна