Пиво SD brewery Double India Pale Ale
Українські пивовари продовжують дивувати крутим продуктом. В основі пива хміль сорту «Слов'янка», напій отримали шляхом верхового бродіння. Має оригінальний смак, що запам'ятовується, і не менш яскраву зовнішню естетику: лаконічна пляшка з темного скла з дизайнерською етикеткою в стилі пін-ап виглядає дуже органічно і в дусі сьогоднішнього дня.
Смачно та хмільно
Перед вами справжній витвір пивоварного мистецтва міцністю 8%. У ньому поєднуються смакові відтінки хмелю та соковитого манго. Трохи цитрусових, хвої та солоду – і солодка гіркота не залишить вас байдужим. У посмаку домінує хміль, який шліфує ледь помітний карамельний акцент.
Як краще подавати
Нефільтрований світлий ель прийнято розливати у масивні кружки або широкі склянки. Робити це краще під кутом 45°, щоб у процесі утворилася достатня кількість піни без надлишку. Охолодіть напій до 8-10°С - вуаля, пиво готове до подачі!