Печиво Вигода Марія
Затяжне печиво, назва якого знайома кожному з дитинства. Ще в 1847 році його рецептура була втілена англійськими кондитерами. Тонке листове тісто багато разів складають та прокочують спеціальними валиками. Кінцевий продукт набуває своєї ідеальної кондиції: тонкий форм-фактор, відчутна шаруватість, мінімум крихт при розломі.
Галетний формат
Продукт зарекомендував себе як печиво, яке довго не псується. «Марія» стала ідеальним кандидатом для перекусу, нею можна наповнити полицю з їжею, яка не потребує приготування. За рахунок мінімальної кількості жиру у складі добре підходить для дієти при захворюваннях ШКТ, грудному вигодовуванні.
Добра у будь-якому вигляді
У багатьох країнах це печиво стало ідеальною закускою до чаю та кави. Воно досить нейтральне, ледь солодке, тому не перебиває смаку напою. Можна використовувати для створення власних кондитерських шедеврів – як основу для торта, тістечок та печива без випічки.