Оселедець Матіас свіжоморожений
Морська риба сьогодні доступна для всіх, навіть якщо ви живете далеко від моря. А все завдяки технологіям шокового заморожування, після яких свіжоморожений продукт вирушає на прилавки, не втрачаючи свого зовнішнього вигляду, структури м'яса та смакових якостей. Представлений оселедець вже частково підготовлений до подальших дій – продається без голови.
Запас корисного для організму
Звичайно ж, ця риба дуже смачна. Але це не єдина її перевага: той вміст корисних речовин у складі, який вона має, робить Матіас справжньою знахідкою. Йод, селен, фосфор, Омега-3, вітаміни А, В12, D – все це служить надійними цеглинками для побудови міцного здоров'я.
Класична страва своїми руками
Багато хто звик до солоного оселедця, який можна купити готовим. А якщо зробити самому? Так буде смачніше та надійніше – ви знаєте, що з рибою відбувалося на кожному з етапів готування, а у складі будуть лише улюблені добавки. Це можна зробити в розсолі на основі води або з додаванням масла. Залежно від рецептури та умов така риба буде готуватися від 3-4 годин до 1.5 діб.