Заморожені овочі — джерело вітамінів і мікроелементів, доступне впродовж цілого року. На їхній основі можна приготувати різноманітні неймовірно смачні та корисні страви для повсякденного та святкового столу. Головна перевага заморожених продуктів — вони не потребують додаткової обробки під час приготування. Баклажани, моркву, помідори, болгарський перець та інші овочі не потрібно мити, чистити та різати. Досить відкрити пакет, висипати вміст на розігріту пательню, додати в бульйон або печеню. Заморожені овочі ідеальні для тушкування, смаження, запікання в духовці, відварювання на пару, приготування начинки для пирогів. Мінімум зусиль та часу — і ситний обід або легка вечеря готові. Водночас їжа виходить така ж смачна та корисна, як приготована зі свіжих сезонних овочів.