Охолоджене філе лосося
Перед вами зручний формат риби – вже очищене філе лосося. Максимум смачного з мінімальними турботами. Додавши лосось у свій раціон 2 рази на тиждень, ви отримаєте потужне джерело корисного у кращому вигляді. Зробіть із кожної вечері справжній делікатес!
Користь червоної риби
Не дарма лосось так цінується серед прихильників концепції правильного харчування – таку кількість мікроелементів, вітамінів, жирних кислот та інших корисностей не знайти ніде. Калій, фосфор, хром, вітаміни В1 та РР, Омега-3 – і це лише початок списку. Краса волосся, нігтів, шкіри, відсутність втоми та депресивних станів, міцні судини та здорове серце – приємний бонус до смачної страви, чи не так?
Від простих салатів до делікатесів
Страви з лосося займають топові позиції у меню ресторанів. Втім, багато що під силу приготувати і самостійно. Запечений варіант смачний із лимоном, травами, спеціями та часником. Тартар із цією рибою та авокадо точно сподобається тим, хто хоче класики на новий лад.